🚚 Gratis verzending

📅 18 maanden geldig

✅ Inwisselbaar**

Directe ontvangst per e-mail

Vier elke gelegenheid met een bijzonder cadeau!

-20% korting op onze geschenkdozen voor speciale gelegenheden!

FLASH
DEALS

Onze cadeaus voor pasgetrouwden met -25%

 • Boek rechtstreeks

  op onze website voor begunstigden

 • De geschenkdozen zijn inwisselbaar

  voor elk ander verblijf op weekendesk.be**

 • Het hele jaar door beschikbaar

  weekenden en feestdagen inbegrepen**

 • Meer dan 2000 onvergetelijke ervaringen

  in België en Europa

🎁 Een nieuwe manier van schenken met Weekendesk

 • Geschenkdozen

  Thematische geschenkdozen met honderden aanbiedingen: de gelukkigen kiezen zelf de bestemming en de datum.

 • Weekendje weg cadeau

  Geef een verblijf naar keuze cadeau: de gelukkigen kiezen zelf alleen de datum uit.

 • Cadeaubon

  Laat ze in alle vrijheid zelf hun verblijf uitkiezen, dankzij een cadeaubon met een minimumbedrag van €10.

Veelgestelde vragen

Over geschenkdozen

Wat is een Weekendesk geschenkdoos?

Een Weekendesk geschenkdoos is een magische ervaring! Elke geschenkdoos, fysiek of digitaal, biedt de ontvanger de kans om een weekendje te kiezen uit al diegenen die we in de geschenkdoos voorstellen.

Wat zit er in een geschenkdoos?

Elke geschenkdoos bevat:

• Een brochure waarin we je alles vertellen over de Weekendesk ervaring en waarin je ook de instructies vindt om je boeking te maken. De volledige lijst van onze geschenkdozen is beschikbaar op onze
website.
• Een code waarmee de begunstigde van de geschenkdoos een weekendje naar keuze kan boeken.

Hoe gebruik je de cadeaucode?

Je hebt een cadeaucode en een activeringscode nodig om een ervaring te selecteren en van je verblijf te genieten. Als je een fysieke geschenkdoos hebt ontvangen, vind je de codes op de achterkant van de kaart die bij de brochure is gevoegd. Als je daarentegen je geschenkdoos in digitaal formaat hebt ontvangen, hebben wij de codes naar je e-mailadres gestuurd. Zodra je je codes hebt, moet je ze invoeren op deze pagina.

Wat is de geldigheidsduur van een geschenkdoos?

Je Weekendesk geschenkdoos is 18 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.

Kan ik één van deze codes meer dan één keer gebruiken?

Nee, de codes kunnen maar één keer gebruikt worden. Elke geschenkdoos, fysiek of digitaal, biedt de ontvanger de kans om een weekendje te kiezen uit al diegenen die we in de geschenkdoos voorstellen.

Levering en retourneren

Wat zijn de leveringsvoorwaarden van een geschenkbox?

Het is mogelijk om uw geschenkdoos in fysieke vorm te versturen (onder
voorbehoud van beschikbaarheid) met de volgende levertijden:

• In België, Luxemburg en Nederland: 1-3 werkdagen.
• In Frankrijk: 2-4 werkdagen (levering alleen in continentaal Frankrijk).
• In Spanje: 2-3 werkdagen (alleen levering op het Iberisch schiereiland).

Je Weekendesk geschenkdoos is 18 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.

De Weekendesk-geschenkdoos is niet terugbetaalbaar en kan niet ingeruild worden voor een andere geschenkdoos uit onze catalogus op gift.weekendesk.be.

De begunstigde kan de geschenkdoos wel gratis inruilen op weekendesk.be voor een beschikbare aanbieding gelijk aan de aankoopprijs na prijsvermindering of korting, of van een hogere prijs (in dit laatste geval, tegen betaling van het prijsverschil). Hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice op 04 277 60 06.

Ontdek snel onze reis- en weekendboxen voor unieke en gepersonaliseerde ervaringen! Trakteer je naasten op een onvergetelijk verblijf in een van de honderden bestemmingen en duizenden partnerhotels in heel België en Europa. Of je nu op zoek bent naar een romantisch weekendje, een buitengewoon weekend of een gastronomische ervaring, onze reis- en weekendboxen vervullen al je wensen. Geniet van een weekend om te ontspannen in een prestigieus etablissement, in een hut of slaap onder de sterren in een doorschijnende luchtbel. Met onze op maat gemaakte reisgeschenkdozen pak je je koffers voor een of twee nachten en creëer je onvergetelijke herinneringen met een van onze reisdozen. Voor een speciale gelegenheid of om je partner te verrassen, ga op avontuur! We hebben de beste opties, activiteiten en plaatsen om te bezoeken geselecteerd om ervoor te zorgen dat je een magische ervaring kan delen.


Reisgeschenkdozen hebben de manier waarop we reizen plannen veranderd. Deze ingenieuze pakketten bieden organisatiegemak, ontdekkingen en verrassingen dankzij de inbegrepen activiteiten bovenop het hotelverblijf. Deze geschenkdozen zijn erg populair geworden bij liefhebbers van reizen en stedentrips omdat ze tijd, budget, stress en kosten besparen. Een van de belangrijkste kenmerken van reisgeschenkdozen is het verrassingseffect. Elke doos kan worden gezien als een schatkist waarvan de toekomstige reiziger pas de volledige inhoud ontdekt als hij of zij de doos opent. Deze eigenschap wekt een nieuwsgierigheid en enthousiasme op voor je cadeau die de begunstigde niet zou hebben gevoeld als hij/zij de details van die reis zelf had georganiseerd.

Een ander zeer gewaardeerd voordeel is de flexibiliteit en aanpasbaarheid die een weekendbox biedt: naast de bestemming of activiteiten die inbegrepen zijn, kun je ook kiezen uit een breed scala aan eigenschappen om aan je wensen te voldoen.

Onze Weekendesk geschenkdozen zijn een innovatieve en spannende manier om de wereld te verkennen volgens jouw wensen. Magie, verrassing en flexibiliteit, onze geschenkdozen revolutioneren de manier waarop je reist. Maak je klaar om onvergetelijke herinneringen te creëren!